snö snö snö

Ja det är mycke snö i min blogg, men asså de är allt mitt liv här handlar om för man blir helt handikappad när de snöar här.. Eller alla tror man blir de, för alla sporter, aktiviteter osv blir inställda.. Så mycket handlar om snö! Och såg nyss på nyheterna att det ska bli värre ikväll så hoppas på inställd skola imorn! hihi

HATAR SNÖ

ZUMBA ÄR INSTÄLLT PGA VÄDRET! DET ÄR SNÖ STOOOOOOOOORM ÅÅÅÅÅÅÅH

jag älskar mat

Varje tisdag lagar jag och molly middag. Idag blev det ris blandat med paprika och lök, grillspett och en sallad! jätte gott :) Åt waaaay to much... Hoppas jag kan röra mig, eftersom det är zumba om 30 min =) Ikväll har jag super mycket plugg, så kommer nog inte blogga mycket mer idag..

juste!

om 22 dagar har halva tiden gått!

Så är det när man bor på landet!

Har nyss hämtat upp ved, min dagliga göra här i huset! Här ute på landet där jag bor värmer man nämligen upp usen med brasor, vi har två stycken i huset :) Så alla tar upp ved varje dag.. bra motion försöker jag intala mig med.. höhö


Imorgon är det en E day vilket betyder att jag har
  1. Foooooods
  2. Math
  3. U.S History
  4. Spanish
  5. PE (kajaking)
Min värsta dag i veckan.. men om man ser på de bra så har jag ju det värsta över! plus att det är zumba imorgon =)

Nu ska jag bara göra en fläta, ta fram badkläder för idrotten imorgon sen sova, vi hörs imorgon!

=)

I know what i want, and you know that i want it

strawberry blonde

Jag har varit trött på mitt jätte blonda hår nu väldigt länge, vill ju ha en mer naturligare färg. Gick till frisören i oktober för första gången, men färgen fastande inte.. De blev typ grått.. Färgade igen, men då blev det grönt. Har pratat runt med lite folk och även fått mamma att prata med min frisör hemma i sverige. Och min frisör sa att ja måste gå åt de röd/bruna hållet för att få färgen att fasta. Sen pratade jag med en annan tjej i usa och hon rekomenderade strawberry blonde. Som är en blond färg, lite mer naturligare och har lite rött i sig. Så har mycke tankar på att dra i en strawberry blonde till lovet och hoppas på det bästa!


Nått sånt! :)

Tisdag och snö

Imorse vaknade jag av ett sms från Allay 5.28, då hon skrev "one hour delaaaayy!!" asså ååååååh var så glad :) det va snöstorm ute, så skolan började 1 timme senare :) sen var det typ uppehåll i 20 min sen har de vart snöstorm typ hela dagen, de har kommit en meter snö på typ 6 timmar... helt sjukt! Det var även en skolbuss som hamnade i en olycka imorse, och det är snövarning med "lake effect" hela veckan hihi, så man kan ju alltid hoppas på en snö dag eller nått =)

Är klar me alla matte läxor, har bara den där hemska historia uppsatsen kvar att göra ikväll. 

Nästa onsdag är det halvdag, asså gaaaah de här halvåret kommer springa förbi känner jag! :) Har lov igen om tre veckor oxå..

Nu ska jag göra lite vuxengöra och ringa till ef om ett nytt simkort, mitt har typ gått sönder för att har ingen teckning osv... Sen ska jag betala min Hawaiiii resa! sen ska jag beställa mina senior bilder och min årsbok och även betala min lunch för november/december. Måste även städa mitt rum ser jag....


skola imorn..

Ganska mycket ångest att lovet redan är över... skola imorgon.
Men det är min favvorit dag imorgon så de ska nog gå bra!
Sen är de snövarning oxå, så man kan ju alltid hoppas på en snö dag hehe...
Har iallfall haft en fantastik dag! mycket skratt :)


(jag vet att min webcam suger)
ser till och med ut som jag har blåa ögon..

skyyype

Skypade hem med mina älskade kusiner, moster, morbror, mormor och morfar idag! Jätte kul att se alla :)

Har vart i kyrkan idag och ätit min förska frukost! Tog även på mig mina jeans och insåg att jag tappat ca en storlek och jag behövde gå in ett hål på skärpet... kul! haha Men bra start nu när vår nyttiga månad börjar, jag vet att jag är rensad och ren i kroppen ;) 

haha en liten bild
friiiiiiiiiiiiiiisk och glaaaaaaad

amazing

Har hört nu från ca 6 olika personer att de haft exakt samma "sjukdom" som mig. Det kom helt plötsligt, de kändes som man skulle dö och de gick över inom två dygn. Det är inte bara här där jag bor, utan oxå i florida och andra stater och länder! De måste vara nått som går i luften... Och det är intressant hur alla har beskrivit känslan att de kändes som man skulle dö.. För det var exakt vad jag kände och berätta för Kelly när hon kom och hittade mig halv död på badrumsgolvet.. Jag var så svag att jag knappt kunde gå och jag minns egentligen ingenting..

Tydligen hade jag smsat Molly om hjälp, men har inget minne av det alls. Och en annan sak som är häftig är att Molly är den mest svårt väckta människa jag känner, Mia (hunden) kan skälla under nätterna i flera timmar utan att Molly vaknar trots att Mia sover i Mollys säng. Och natten då jag blev sjuk, vaknade Molly av att hon hörde mig andas konstigt. Hon är helt chockad över att hon vaknade, och att det var mina tunga andetag som väckte henne.. Hon säger att de va ett rop från gud att jag verkligen behövde hjälp, för de behövde jag verkligen.. förstår inte hur jag kunde överleva den natten nästan, den var såååå hemsk.

mår bättre

Mår bättre idag, har inte spytt någonting.. Men får fortfarande knappt hålla de lilla vattnet jag dricker eller de lilla jag äter.. Har ätit några crackers och en halv banan idag, yey! Har tagit ett långt bad och rört mig till köket osv, men det krampar i benen när jag går och jag är helt skakis och anfådd efter den lilla biten.. Är verkligen svag just nu, och längtar efter en liten bit pizza och ett glas kall cola. Minns inte sist jag åt onyttigt! Och på måndag börjar vår extrema nyttiga månad då vi inte ska äta nått socker, vit mjöl osv eller producerad mat.. ska bli jätte kul :)

RSS 2.0